Activiteiten

14-01-18

Nieuwjaarsreceptie voor alle Stevoortenaren

Contacteer ons

Contactpersonen

Zaalverantwoordelijke Steborg 
Ivan Acke

Burchtstraat 6

3512 Stevoort

011/59 7261

0474/27 71 63

ivanacke(at)hotmail.com

 

NIEUW

In Steborg kan je voortaan gebruik maken van gratis Wifi. Hoe gebruik van maken? Je selecteert wifi steborg als netwerk en je aanvaardt de gebruiksvoorwaarden. Een paswoord is niet nodig !  

 

 

Vzw Steborg heeft tot doel

het bevorderen van de sociale, de culturele, de religieuze, de sportieve en de jeugdactiviteiten in Stevoort, ongeacht van welke politieke, filosofische of ideologische strekking deze activiteiten ook zijn met inbegrip van al de activiteiten welke hier rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben, zonder dat deze omschrijving limitatief doch enkel als voorbeeld mag geïnterpreteerd worden.

In concreto heeft vzw Steborg tot doel om de gebouwen die werden opgericht door de Stevoortse gemeenschap te beheren als een goede huisvader.

Algemene Vergadering

Het aantal leden van de vzw is onbeperkt en alle Stevoortenaren kunnen lid worden van de vzw. Alle leden samen vormen de Algemene Vergadering.  
Ledenlijst Algemene Vergadering

Raad van Bestuur

De Algemene Vergadering kiest een Raad van Bestuur die instaat voor het dagelijks bestuur van de vereniging. 
De voorzitter van de Raad van Bestuur is Frank Santermans.

 

 

fileadmin/upload_bestanden/steborg/Ledenlijst_RvB_01.pdf

Accomodatie

In de loop der jaren heeft onze gemeenschap immers mooie ontmoetingscentra uitgebouwd. 

In eerste instantie is er het complex “Steborg”, gelegen aan de Broekstraat 1 te Stevoort.  Hier staan 2 feestzalen, 6 vergaderlokalen, 2 keukens en 2 sanitaire blokken ter beschikking.
Bekijk de foto's van Steborg.

Daarnaast is er "Den Opper”, gelegen aan de Oppenstraat 5 te Stevoort waar ruimte is voor culturele activiteiten zoals tentoonstellingen en toneel- en muziekopvoeringen.

Bekijk de foto's van Den Opper.