Activiteiten in Steborg

Zaal "Steborg" is gelegen aan de Broekstraat 1 te Stevoort en biedt ruimte voor fuiven, verenigingsfeesten, eetdagen, culturele activiteiten, privĂ©-feesten, diverse ontspanningsactiviteiten, koffietafels bij begrafenissen, enz.  Steborg is de vergaderlocatie bij uitstek voor vele Stevoortse verenigingen en is tevens het hoofdkwartier van de jaarlijkse Pinksterfeesten en het Beestenfeest.

Meer informatie ?

Voor meer informatie inzake beschikbaarheid en gebruiksvoorwaarden klikt u hier.

Koffietafels bij begrafenissen

vzw Steborg biedt de mogelijkheid om in haar lokalen een koffietafel te laten doorgaan bij een overlijden.  We hebben hiervoor 2 zalen ter beschikking met een maximum capaciteit van 300 personen. We werkten een nieuwe infobrochure uit waarin u alle informatie kan terugvinden over de praktische informatie van koffietafels in en door vzw Steborg. U kan de infobrochure hier raadplegen :   infobrochure koffietafels vzw Steborg.

 

Bloedinzamelingsacties Rode Kruis

Zaal Steborg is tevens de vaste locatie voor de bloedinzamelingsacties van het Rode Kruis.  De Vriendenkring Bloedgevers van Stevoort en het Rode Kruisbloedtransfusiecentrum organiseert deze acties die erg veel succes kennen.

 

 

Zaalverantwoordelijke Steborg

Ivan Acke is de vaste zaalverantwoordelijke van Steborg.  Bij hem kan je terecht met al je vragen.   

Zaalverantwoordelijke Steborg 
Ivan Acke
Burchtstraat 6
3512 Stevoort
0474/27.71.63

ivanacke@hotmail.com

Enkele foto's van Steborg

 

 

 

 

 

 

 Bekijk nog meer foto's van Steborg.